суббота, 18 апреля 2015 г.

Незвичайна дівчинка - художник

Дівчинка пише нереально реальні картини

Їй запаморочливий портрет рибалки під назвою "Coleman", який юна художниця відправила на Техаський конкурс дитячої творчості, приніс їй перше місце 
і 1500 євро.   Школярка каже, що малює з тих пір, як вона себе пам'ятає            "Я проводжу більшу частину свого вільного часу малюючи", - говорить Шані.   На створення цього шедеврального портрета у художниці пішов місяць.
Відома своїми неймовірно детальними і гіперреалістичність портретами, молода художниця займала перше місце у своїй віковій категорії чотири роки поспіль і цей рік не став винятком, адже вона знову зайняла призове місце!
За словами професора - Справах МакГонагл, голови журі, Шанія "молодий художник з винятковою майстерністю і вмінням, серед багатьох талановитих художників беруть участь у конкурсі." Він також додав, що роботи Шанії зробили її одним з найталановитіших митців молодого покоління, чиє зростаючу майстерність можна спостерігати, і бачити, як вона стає однією з ірландських художників портретистів майбутнього. Шанія відома своїм копіткою увагою до деталей. Її роботи на конкурсі цього року були дослідженням особи крупним планом, за допомогою олівця. Вона зобразила предмети з незвичайною життєвістю в деталях.Як відомо, багато великих художників писали картини з дитинства: наприклад, своє перше полотно Мікеланджело створив у 12 років, а Сальвадор Далі - в 10. 
Схоже16-річна ірландка Шаніа МакДонах (Shania МакДонахв недалекому майбутньому теж може стати відомою художницеюадже її роботи вже сьогодні викликають захоплення у визнаних метрівГіперреалістіческіе портрети Шанії отримали головний  приз на конкурсі дитячого малюнка в Texacі.

Комментариев нет:

Отправить комментарий